Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-03@04:04:08 GMT

بررسی خواص و فواید مصرف چای سفید برای سلامتی

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۶۱۳۲۷

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:

مصرف و استفاده از دمنوش ها فواید بسیار زیادی را برای سلامت فرد دارند. چای سفید از جمله دمنوش های بسیار مفید است که استفاده از آن می تواند فواید بسیار زیادی را برای بدن و سلامت آن در پی داشته باشد. در ادامه به بررسی برخی خواص این دمنوش برای سلامتی اشاره خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با دکتر سلام همراه باشید.

چای سفید یکی از مرغوب‌ترین چای‌هاست که در چین تولید می‌شود. خاصیت آنتی اکسیدانی و همچنین خاصیت ضد پیری پوست تنها برخی از خواص چای سفید است.

دمنوش‌های گیاهی مدت‌هاست که حسن نیت خود را به بشریت ثابت کرده‌اند. در حال حاضر تقریبا در آشپزخانه همه خانه‌ها انواع چای ترش ، چای سبز و… پیدا می‌شود که هر کدام خواص درمانی بسیاری دارند و قطعا نوشیدن آن‌ها در برنامه روزانه خالی از لطف نیست. چای سفید یکی از انواع چای است که به گفته متخصصین حوزه طب سنتی از مرغوب‌ترین نوع چای است و نوشیدن آن به مراتب فواید بیشتری نسبت به چای‌های دیگر دارد. با “ستاره” همراه باشید.

چای سفید چیست؟

چای سفید لطیف‌ترین چای‌هاست. تلخ نیست، طعم ملایم و شیرین دارد. بیشتر در استان فوجیان چین تولید می‌شود و محصول بهاره و چین اول است. این نمونه چای صرفا از گلبرگ‌های تازه‌ای درست می‌شود که هنوز پرز خود را از دست نداده‌اند. در آغاز بهار غنچه چای را پیش از آنکه باز شود می‌چینند و در حرارت زیاد خشک می‌کنند. این نوع چای از گونه‌های گیاهی مخصوصی که غنچه آن پوشیده از کرک‌های سفید و نقره‌ای است تولید و جزو گران‌ترین و مرغوب‌ترین انواع فرآورده‌های چای محسوب می‌شود.

بر خلاف نام آن، چای سفید خشک به رنگ سبز تیره (متمایل به سیاه) است و بوی نسبتا تندی دارد. مقدار کافئین این چای بسیار پایین است و طعم میوه‌ای مطلوب و عطر خاص خود را دارد. همچنین دم کرده این چای دارای رنگ سفید مایل به صورتی است و مزه آن بخاطر دارا بودن کافئین کمی گس و تلخ مزه است.

چای سفید با چای سبز چه تفاوتی دارد؟

یکی از تفاوت‌های اصلی چای سبز و سفید، چگونگی فرآوری آن‌هاست. برای تولید چای سبز، برگ‌های چای را در معرض حرارت قرار می‌دهند تا رطوبت خود را از دست دهند و خشک شوند. در حالی که چای سفید را با استفاده از نور طبیعی خورشید یا در دمای پایین اتاق خشک می‌کنند. بدین ترتیب، “پلی فنل‌های” چای از بین نمی‌روند. درواقع می‌توان گفت چای سفید تمامی خواص چای سبز را دارد با این تفاوت که تاثیرگذاری و خاصیت این چای در مقایسه با چای سبز چند برابر است تا حایی که برخی از مشهورترین متخصصان چای جهان، چای سفید را حتی بهتر از چای سبز می‌دانند.

خواص چای سفید

چای سفید ، یک آرام بخش قوی و موثر برای اعصاب (به ویژه در موارد پرخاشگری) می‌باشد. همچنین تا حدودی قابض بوده و به کودکان، می‌تواند علاوه بر جبران کم‌آبی بدن نقش درمانی را نیز ایفا کند. دیگر خواص این چای عبارتند از:

یک ضد سرطان طبیعی: به باور اکثر دانشمندان و محققین جهان مواد دارویی شگرف‌انگیز موجود در چای سیاه، سفید و سبز می‌تواند در پیشگیری اکثر بیماری‌های مهلک هزاره سوم، نظیر انواع سرطان، بیماری قلبی عروقی، دیابت و پارکینسون مفید و موثر واقع گردد. کاهش وزن و تناسب اندام: یکی دیگر از فواید چای‌های سفید این است که بطور موثری به افزایش متابولیسم بدن و در نتیجه به سوزاندن کالری‌های اضافه در طول روز کمک می‌کند. این چای به کاهش وزن از طریق کاهش چربی‌ها کمک می‌کند. خاصیت آنتی اکسیدانی: بدن انسان دائما در معرض شرایطی است که اکسیداسیون نامیده می‌شود و کاملا طبیعی است ما در معرض آن قرار بگیریم. با این وجود این فرآیندها هنگامی که ما مواد غذایی ناسالم می‌خوریم و یا هنگامی که در هوای آلوده تنفس می‌کنیم و یا زمانی که آب آلوده را می‌نوشیم تسریع می‌شوند. در نتیجه فرآیند اکسیداسیون ، رادیکال‌های آزادی در بدن تولید می‌شود که به بدن ما در سطح سلولی آسیب‌هایی وارد می‌کند. این نوع چای با خاصیت آنتی‌ اکسیدانی خود با این رادیکال‌ها مبارزه می‌کند. پیشگیری از پیری پوست: تحقیقات علمی، حاکی از تاثیر صد در صدی این ماده در پاک کردن بدن از رادیکال‌های آزادی است که باعث آویزان شدن پوست در اثر افزایش سن می‌شوند. روش مصرف

چای سفید می‌تواند جانشین چای روزانه شود. طرز تهیه این چای مشابه چای سبز می‌باشد. ابتدا آب را جوشانده، سپس ده دقیقه صبر کرده تا دمای آب به هشتاد درجه سانتی‌گراد برسد (آنتی اکسیدان‌های موجود در چای سفید و چای سبز به دمای بالاتر از هشتاد درجه حساس بوده و از بین می‌روند) سپس یک قاشق چایخوری از چای داخل فنجان ریخته و آب هشتاد درجه را به‌ آن اضافه کرده و یک درپوش بر روی آن قرار می‌دهیم. بعد از ۵ تا ۸ دقیقه چای دم کشیده و آماده مصرف می‌باشد.

منبع: ستاره

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۶۱۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاوت میلگرد A2 و A3 + نحوه تشخیص آن‌ها

اگرچه میلگرد A2 و A3 در ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند که در این مطلب قصد داریم این موضوع را بررسی کنیم. با ما همراه باشید.

میلگرد A2 چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

همانطور که اشاره کردیم میلگرد A2 بسیار پرمصرف است و بیشتر در صنعت ساختمان‌سازی (عمدتا برای آرماتوربندی) مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گرید در دسته‌ میلگردهای آجدار قرار می‌گیرد که به آن آجدار نیمه سخت و آرماتور نیز گفته می‌شود. از نمونه‌های این گرید می‌توان به میلگرد آناهیتا گیلان اشاره کرد. آج‌های روی سطح این میلگرد کمک می‌کند تا میلگرد چسبندگی خوبی به بتن داشته باشد و استحکام سازه افزایش یابد. 

میلگردهای A2 از انعطاف‌پذیری قابل قبولی بهره می‌برند و در برابر ضربه نیز مقاومت بسیار بالایی دارند. البته امکان استفاده از این میلگرد در صنایع و آهنگری وجود ندارد؛ چرا که نمی‌توان عمل جوشکاری روی آن انجام داد. با این حال، این میلگرد را به راحتی می‌توان برش زد. این نوع میلگرد از حداقل استحکام کششی 500 کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع و استحکام تسلیم 340 کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع بهره می‌برد.

میلگرد A3 چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

میلگرد A3 بیشترین مصرف را در بین انواع میلگردها دارد و به عنوان یکی از متریال‌های اصلی در ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از نمونه‌های این گرید می‌توان میلگرد نیشابور خراسان را نام برد. این میلگرد از مقاومت کششی بسیار خوبی بهره می‌برد و برای پروژه‌هایی که به مقاومت کششی بالایی نیاز است، از آن استفاده می‌شود. سختی و قابلیت جوش‌پذیری بالا از جمله مهم‌ترین ویژگی‌های میلگرد A3 به حساب می‌آیند. از نظر خواص مکانیکی، میلگرد A3 دارای حداقل استحکام کششی 600 و استحکام تسلیم 400 کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع است. ناگفته نماند که روی سطح این محصول، آج‌‌هایی به صورت ضربدری (حالت هفتی و هشتی) قرار می‌گیرد.

 مهم‌ترین تفاوت‌های میلگرد A2 و A3

 اکنون که با این دو گرید از میلگرد آشنا شدید، در ادامه مهم‌ترین تفاوت آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

شکل ظاهری

این دو گرید از نظر شکل ظاهری با هم تفاوت دارند و روی هر کدام از آن‌ها آج‌های متفاوتی حک می‌شود. روی سطح میلگرد A2، آج‌ها به صورت موازی و منفرد حک می‌شود؛ این در حالی است که آج‌ها در میلگردهای A3 به صورت ضربدری (حالت هفتی و هشتی) است.

افراد با استفاده از شکل ظاهری و آج‌های تشکیل‌شده روی سطح میلگرد می‌توانند تشخیص دهند که میلگردها از چه نوع گریدی هستند. راه دیگر تشخیص گرید میلگردها این است که چه حروفی روی آن‌ها حک شده باشد؛ اگر حرف C باشد، استاندارد میلگرد از نوع A3 و اگر حرف J نوشته شده باشد، میلگرد از نوع A2 است.

قیمت

یکی دیگر از تفاوت‌های این دو نوع میلگرد، در قیمت است و افراد برای خرید هر کدام از آن‌ها باید هزینه‌های متفاوتی را پرداخت کنند. اگر از تاثیرگذاری برند تولید کننده و میزان عرضه تقاضا در قیمت روز میلگرد صرف نظر کنیم، قیمت هر کیلوگرم میلگرد A3 گران‌تر از A2 است. با این حال این امکان وجود دارد که قیمت میلگرد A2 یک کارخانه کمی گران‌تر از میلگرد A3 کارخانه‌ای دیگر باشد.

 خواص مکانیکی

مهم‌‎ترین تفاوت میلگردهای A2 و A3 در خواص مکانیکی است. خواص مکانیکی هر کدام از این دو میلگرد باعث شده تا برای کاربردهای مختلفی از آن‌ها استفاده کرد. خواص مکانیکی میلگردها شامل استحکام کششی، استحکام تسلیم، میزبان خمش، خستگی و جوش پذیری می‌شود.  

کاربرد

همانور که در بخش‌های قبلی اشاره کردیم، امکان انجام عملیات جوشکاری روی میلگردهای A2 وجود ندارد و به همین دلیل از این گرید نمی‌توان در آهنگری و صنعت استفاده کرد. معمولا در ساختمان‌سازی سبک، ساخت انواع خاموت، تیرچه، ستون و تیر از این نوع میلگرد استفاده می‌شود. برای مثال میلگرد 16 نیشابور ساختاری ترد دارد و بیشترین کاربردش در ساخت و ساز و ساختمان سازی است. در آرماتوربندی و برای اتصال طولی میلگردها نیز از A3 استفاده می‌کنند. البته باز توصیه می‌شود که عملیات جوشکاری نیز روی این محصول انجام نشود.

جمع‌بندی

میلگردها از جمله مهم‌ترین مواد برای ساختمان‌سازی و ساخت و ساز است که در گریدهای مختلفی تولید و عرضه می‌شود. فعالان حوزه ساختمان با در نظر گرفتن نیاز  و کاربرد خود، معمولا از میلگرد A2 یا A3 را خریداری می‌کنند. البته هر یک از این گریدها در پارامترهای شکل ظاهری قیمت، خواص مکانیکی و کاربرد با یکدیگر متفاوت هستند. در همین راستا، قبل از خرید بهتر است که مشخصات هر کدام از این میلگردها را بشناسید تا با توجه به نیاز خود یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. 

منبع: توسعه سازه فولاد ایرانیان | تسفا

دیگر خبرها

  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • فرهنگ مصرف نان مردم باید تغییر کند
  • پاشنه و یک تمرین ساده برای داشتن پاهایی قوی و سالم/ روش انجام حرکت، فواید و تغییرات مورد انتظار (+فیلم)
  • تفاوت میلگرد A2 و A3 + نحوه تشخیص آن‌ها
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • برای سلامتی خودتان، ته‌دیگ را کنار بگذارید (فیلم)