Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@05:57:41 GMT

خواص اعجاب آور چای سبز

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۵۶۸۸۷

خواص اعجاب آور چای سبز

تحقیقات نشان می‌دهد كه تركیبات موجود در چای سبز نقش محافظت کننده در برابر ضعف حافظه و آلزایمر دارد.

به گزارش زندگی آنلاین، اگر تا به حال خود را به نوشیدن یك فنجان چای سبز وقتی‌كه از خواب بیدار می‌شوید، عادت نداده‌اید بهتر است هر چه زودتر این عادت را به عادات غذایی‌تان اضافه كنید. ترکیبات آنتی‌اكسیدان‌ خاص موجود در چای سبز از بدن ما در برابر بیماریهای قلبی، سرطان، چاقی و آلزایمر محافظت می‌كند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چای سبز عمدتاً در هند و چین پرورش داده می‌شود. آنتی‌اكسیدان بسیار موثر و مفید موجود در چای سبز، كاتچین نام دارد كه طی فرآیندهای شیمیایی انجام شده روی برگ‌های چای سبز پس از درو و برداشت از بین نمی‌رود. اپی‌گالوكاتچین گالات (Epigallocatechin gallate) نام آنتی‌اكسیدان بسیار فعال و مهمی است كه تنها در چای و به مقدار زیاد در چای سبز وجود دارد.

از مهمترین مزایای مصرف چای سبز

تقویت كننده عملكرد مغز

تحقیقات نشان می‌دهد كه تركیبات موجود در چای سبز نقش محافظت کننده در برابر ضعف حافظه و آلزایمر دارد. طبق بررسی‌های به عمل آمده تأثیر چای سبز بسیار بیشتر از چای سیاه است و از تجمع سموم در بدن كه باعث از بین رفتن سلول‌های مغز می‌شوند،‌ جلوگیری می‌كند. تركیبات موجود در چای سبز روند رشد تومورهای سرطانی را نیز كند می‌كند.

جلوگیری از بیماری‌های قلبی – عروقی

هر چه بیشتر چای سبز بنوشید، از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی– عروقی به میزان بیشتری کاسته‌اید. طبق مطالعات انجام شده نوشیدن روزانه یك فنجان چای سبز خطر بیماری‌های قلبی را تا 10درصد كاهش می‌دهد. چای سیاه این ویژگی برجسته را ندارد. كاتچین موجود در چای سبز از انسداد عروق و تشكیل‌ لخته‌های خون در رگ‌ها جلوگیری می‌كند و جریان خون در بدن را بهبود می بخشد.

اثر مثبت كافئین

كافئین موجود در چای سبز نیز تا حدودی از بیماری‌های قلبی-عروقی و سكته جلوگیری می‌كند. مصرف كافئین در آقایان تا 38 درصد و در خانمها تا 22 درصد احتمال بروز سكته و بیماریهای قلبی – عروقی را كاهش می‌دهد.

تقویت كننده سیستم دفاعی بدن

اپی گالوكاتچین گالات موجود در چای سبز كمك زیادی به كنترل بیماری‌های خودایمنی و مهار آن می‌كند و به طور كلی عملكرد سیستم دفاعی بدن را بهبود می‌بخشد. چای سبز علاوه بر خواص ضد التهابی، ضد سرطانی و دارا بودن آنتی‌اكسیدان بسیار قدرتمند، می‌تواند سلول‌های T خون را افزایش دهد. این سلول‌ها ایمنی سیستم دفاعی را حفظ می‌كنند و از بروز برخی بیماری‌های خود ایمنی مثل سلیاك و دیابت نوع یک جلوگیری می‌كنند.

تقویت كننده پوست

اگر پوست صورت‌تان چندان دلخواه شما نیست و می‌خواهید كه پوست درخشان‌تر و زیباتری داشته باشید، بهتر است مدتی استفاده از چای سبز را نیز امتحان كنید. چای سبز از پوست در برابر آسیب‌های ناشی از اشعه‌های ماوراءبنفش محافظت می‌كند. افرادی كه هر روز یك فنجان چای سبز می‌نوشند، 22 درصد كمتر دچار آفتاب‌سوختگی پوست می‌شوند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: چای سبز چای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۵۶۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست

آفتاب‌‌نیوز :

و به نقل از scitechdaily، دانشمندان تا مدت‌ها از سطح کلسترول خوب (HDL) به عنوان شاخصی برای پیش بینی احتمال ابتلای افراد به بیماری‌های قلبی و عروقی استفاده می‌کردند، اما یافته‌های اخیر بیانگر آن است که HDL نمی‌تواند به اندازه‌ای که محققان روی آن حساب باز کرده اند، برای همه گروه‌های جامعه مؤثر واقع شده و از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند.

تحقیقات نشان می‌دهد: پایین بودن سطح HDL در سفیدپوستان با خطر بالای ابتلا به حملات قلبی مرتبط است، اما این امر در سیاه پوستان صدق نمی‌کند و سطح بالای این کلسترول نمی‌تواند برای این گروه از افراد نقش پیشگیرانه‌ای داشته باشد. در مقابل، بالا بودن سطح این نوع کلسترول در هیچ کدام از این دو گروه با خطر بیماری‌های قلبی ارتباطی ندارد.

به عبارتی، این مطالعات، مؤثر بودن HDL را برای همه گروه‌های جامعه زیر سؤال می‌برد و محققان این موضوع را پذیرفته اند که سطح پایین HDL، صرف نظر از نژاد می‌تواند مضر باشد و برای رسیدن به این نتیجه، آزمایش‌های گسترده‌ای را روی حدود ۲۴ هزار بزرگسال آمریکایی انجام دادند.

پژوهشگران در این یافته‌ها علاوه بر تأیید نقش LDL و تری گلیسیرید در افزایش نسبی خطر بیماری‌های قلبی و عروقی، دریافتند که میزان پایین کلسترول HDL تنها می‌تواند شاخصی برای بروز احتمالی بیماری قلبی و عروقی در سفیدپوستان باشد. محققان به دنبال راهکار‌های متفاوتی هستند که در آینده شاخص‌هایی فراتر از میزان کلسترول HDL بتواند به پیش بینی وقوع حملات و بیماری‌های قلبی در بیماران کمک کند.

 آن‌ها در این راه از تئوری‌های مختلفی، چون HDL بالاتر و کیفیت عملکرد HDL استفاده می‌کنند که نقش مهمی در سلامت قلب و عروق دارد. محققان ویژگی‌های کلسترول HDL را به روش‌های میکروسکوپی بررسی کرده اند که از آن جمله می‌توان به تجزیه و تحلیل صد‌ها پروتئین مرتبط با انتقال کلسترول و چگونگی تغییر این ارتباطات بر پایه یک یا گروهی از پروتئین‌ها اشاره کرد که ممکن است به بهبود پیش بینی‌ها از بروز مشکلات قلبی و عروقی کمک می‌کند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • پیش بینی آریتمی قلبی با هوش مصنوعی
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو