Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-03@10:12:03 GMT

8دمنوش که گلودردتان را تسکین می دهد

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۹۶۲۸

8دمنوش که گلودردتان را تسکین می دهد

ساعت 24-اگر در پی یک چای دارویی کلاسیک برای تسکین درد گلوی خود هستید، چای بابونه همراه با مقدار کمی عسل انتخابی ایده‌آل است.

 زمانی که با احساس خراشیدگی در گلو مواجه هستید و سرفه به سراغ شما می آید، نخستین چیزی که برای نوشیدن انتخاب می کنید، احتمالا یک فنجان بزرگ چای گرم است.

چای یا نوشیدنی های گرم دیگر می توانند به تسکین التهاب، پاکسازی مسیرهای بینی و کاهش مقدار مخاط که از مسیرهای بینی سرچشمه می گیرد و ممکن است گلو را هرچه بیشتر تحریک کند، کمک می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی انواع چای در تسکین درد نقش داشته و برخی دیگر به تنظیم تولید مخاط کمک می کنند.

با این وجود، یک نوع چای را نمی توان برای تسکین علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا نسبت به بقیه بهتر و مفیدتر دانست. افراد باید به این نکته توجه داشته باشند که انواع مختلف چای مانند سبز، سیاه، سفید، اولانگ و زرد همگی از یک گیاه تهیه می شوند، از این رو، همه آنها گزینه هایی سالم هستند. شما می توانید نوعی که بیشتر از آن لذت می برید را انتخاب کنید. در ادامه با برخی از محبوب‌ترین انواع چای برای تسکین درد گلو بیشتر آشنا می شویم.
چای ریشه شیرین بیان

ریشه شیرین بیان همان گونه که از نام آن مشخص است مزه ای شیرین دارد و از گیاه Glycyrrhiza glabra به دست می آید. در شرایطی که این نوع چای ممکن است به واسطه خواص تسکین دهنده مشکلات گوارشی، مانند سوزش سردل شناخته شده باشد، مطالعه ای در سال 2015 به خواص ضد میکروب و ضد ویروس آن اشاره داشت که می تواند عاملی کلیدی در مبارزه با باکتری ها و ویروس های مسبب گلودردهای عفونی باشد.
چای ریشه مارشمالو

ریشه مارشمالو با نام علمی Althaea officinalis یک گیاه دارویی است که ماده ای چسبنده و ژل مانند به نام لعاب را ترشح می کند که می تواند گلو را پوشش داده و اثری تسکین دهنده داشته باشد. مطالعه ای کوچک در سال 2014 نشان داد که ریشه مارشمالو از خواص تسکین دهنده درد، به ویژه زمانی که با التهاب همراه است، سود می برد. التهاب از نشانه های بارز گلودرد است.
چای بابون

اگر در پی یک چای دارویی کلاسیک برای تسکین درد گلوی خود هستید، چای بابون همراه با مقدار کمی عسل انتخابی ایده‌آل است. این چای بسیار آرامش بخش و تسکین دهنده است. بابونه سرشار از آنتی اکسیدان ها است که نشان داده اند به بهبود خشکی و درد گلو کمک می کنند.
چای زنجبیل

زنجبیل و گالانگال (ریشه ای مشابه با زنجبیل) به واسطه آثار ضد التهاب خود شناخته شده هستند. در شرایطی که درمان التهاب و عفونت احتمالی مرتبط با گلودرد شرایطی خوب را رقم می زند، افزودن اندکی دارچین به این چای می تواند اثرگذاری آن را هرچه بیشتر افزایش دهد. دارچین از خواص ضد باکتری برخوردار است و عطر و طعم فوق العاده ای نیز به این چای می بخشد.
چای زردچوبه

زردچوبه که به خانواده ای مشابه با زنجبیل تعلق دارد، دیر زمانی است که به واسطه خواص ضد عفونی کننده خود در کشورهای آسیایی استفاده می شود. چای زردچوبه می تواند خواص ضد التهاب و ضد میکروب را ارائه کند. این چای توانایی خود در تسکین ناراحتی معده را نیز نشان داده است.
چای نعناع بیابانی

اگر در پی اثر خنک کنندگی هستید، نعناع بیابانی می تواند به این نیاز شما پاسخ دهد. نعناع بیابانی سرشار از منتول است که مسئول حس خنک کنندگی مرتبط با نعناع است. نعناع بیابانی و منتول از خواص ضد باکتری برخوردار هستند و می توانند به تسکین گلودرد ناشی از عفونت باکتریایی کمک کنند.
چای نارون لغزنده

این چای گیاهی از بخش داخلی پوست درخت نارون لغزنده که یک درخت بومی آمریکای شمالی است، تهیه می شود. همانند ریشه مارشمالو، نارون لغزنده سرشار از لعاب تولید می کند که می تواند گلو را پوشش و تسکین دهد. در تولید برخی قرص های مکیدنی برای تسکین گلودرد از این ماده استفاده می شود.
چای سبز

احتمالا چیزهای بسیاری درباره فواید فوق العاده چای سبز شنیده اید، اما تکرار آنها همچنان می تواند ارزشمند باشد. این نوشیدنی محبوب سرشار از اسیدهای آمینه، ویتامین ها و مواد معدنی است، اما ستاره واقعی محتوای آنتی اکسیدانی آن است.

بر همین اساس است که چای سبز با پیشگیری از بیماری و سلامت بهتر قلب پیوند خورده است. خواص ضد التهاب، ضد باکتری و ضد ویروس این نوشیدنی برای بدن انسان معجزه می کنند. برای بهبود عطر و طعم چای سبز می توانید اندکی عسل یا دارچین به آن اضافه کنید.

منبع: عصر ایران

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۹۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند

به گزارش خبرنگار مهر، سعید جاوید بخت پیش از ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: کهگیلویه و بویراحمد سرانه نخست جنگل در کشور را دارد و ۸۷ درصد مساحت استان در عرصه‌های ملی است.

وی با بیان اینکه دوهزار و ۱۰۰ گونه گیاهی و ۴۵۰ گونه گیاه دارویی در استان رشد می‌کنند، گفت: ریشه کنی و برداشت بی رویه سبب شده که گیاهانی همچون، «بن سرخ»، «بیلهر»، «تره»، «جاشیر» خوراکی، «کرفس» کوهی، «آنغوزه» و «باریجه» در خطر انقراض قرار بگیرند.

جاوید بخت تصریح کرد: جریمه ریشه کنی هر بوته بر اساس قانون یک میلیون و ۲۰۰ هزار ریال است اما همچنان ریشه کنی گیاهان در استان ادامه دارد.

وی افزود: مسدود کردن جاده‌های فرعی منتهی به مراتع، فرهنگ‌سازی از طریق رسانه‌های جمعی و سازماندهی نیروها به سمت مناطق بحرانی که خطر تخریب گیاهان مرتعی دارند از مهمترین اقدامات انجام شده برای جلوگیری از ریشه کنی گیاهان کوهی و در حال انقراض استان است.

مدیرکل منابع طبیعی استان با بیان اینکه در سال گذشته ۶۵ هزار بوته کرفس در منطقه دیمشوک با مشارکت شهروندان طبیعت دوست در عرصه‌های منابع طبیعی کشت شد، گفت: استفاده از ظرفیت مرتع‌داران دارای پروانه به صورت بهینه از منطقه «گُرگو»، «دلی گردو» و «میان تنگان» و همچنین برخورد قانونی لازم برای عبرت آموزی دیگران از اقدامات انجام شده در راستای کاهش بوته کنی هستند.

جاوید بخت تصریح کرد: فرهنگ سازی اساسی و اصولی مرتبط با بقای منابع طبیعی برای آیندگان، آموزش مردم و جوامع محلی درباره زمان و میزان بهره‌برداری از گیاهان مرتعی و اطلاع رسانی عواقب قانونی و میزان جرایم ریشه‌کنی گیاهان مراتع، می‌تواند به کاهش بوته کنی در استان و جلوگیری از انقراض گونه‌های گیاهی کمک کند.

کد خبر 6094110

دیگر خبرها

  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • با التهاب چشم، ناشی از حساسیت چه کنیم‌؟
  • تفاوت میلگرد A2 و A3 + نحوه تشخیص آن‌ها
  • تغییر نام‌هایی که به دل هواداران نمی‌نشیند/ «ریشه» تغییر نمی‌کند
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه